Garage Sale 29 maart 2020 (rommelmarkt)

Garage Sale 29 maart 2020 (rommelmarkt)

Alweer editie 4. We gaan (onder voorbehoud vergunning verlening gemeente) weer een gezellige rommelmarkt organiseren in onze wijk Zandberg-West. Al je rommeltjes en spullen die nog een waarde hebben verkopen aan de straat of tuintjes. Lekker niet ver hoeven slepen met die dozen en prullaria. Als je meedoet stuur even een mailtje naar bvonstockhausen@kpnmail.nl zodat we weten hoeveel deelnemers er zijn zodat we dat kunnen communiceren via allerlei mediakanalen. Hang op de dag de vlag uit zodat bezoekers op afstand kunnen zien dat je iets in de aanbieding hebt. Vorig jaar nog 90 deelnemers. Gaan we dat dit jaar verbeteren?

Dit jaar is het mogelijk om met jouw opbrengst de wijk AED’s te sponsoren. We hebben er één op “afbetaling” gekregen (bij Muzi & Zo) en we sparen voor een 2e om dekkend te kunnen zijn.

Je kan gaan opbouwen tussen 08:00-10:00u., 10:00u aanvang einde is 16:00u.

Er zijn wel spelregels mbt de vergunning: geen commerciële marktwaar, geen obstructie vormen voor verkeer/hulpdiensten. Aanwijzingen organisatie graag opvolgen.

Tip: voor de wat afgelegen straatjes is het speelpleintje aan het Zandbergplein ter beschikking.

Bert von Stockhausen